Δελτία Τύπου
19-02-2013
Η Zorri Motorsport στο Easykart Ιταλίας
Νέα
18-02-2013
Σας παρουσιάζουμε τα Νέα Easykart 2013
29-01-2009
Κίλυνδρος Easykart 125 shifter
Νέα
Σας παρουσιάζουμε τα Νέα Easykart 2013


Η Birel πάντα πρωτοπόρος στο τομέα των καρτ, για το 2013, παρουσίασε όλη τη σειρά των Easykart απολύτως ανανεωμένη.

Οι αλλαγές έγιναν για την βελτίωση της αισθητικής τους αλλά και στον εξοπλισμό και πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα καρτ της αγοράς ενώ παραμένουν τα οικονομικότερα καρτ υψηλών επιδόσεων.

Τα Easykart 2013 έγιναν πλέον σε χρώμα κόκκινο όπως τα μεγαλύτερα αδελφάκια τους ενώ είναι πλέον στον βασικό εξοπλισμό (ήταν προαιρετικά) όλα τα εξαρτήματα της σειράς FREELINE HQ σε μπλε και χρυσό χρώμα καθώς και τα πολύ ωραία αυτοκόλλητα των Birel Motorsport 2012. Επίσης ως στάνταρντ παραδίδεται το νέο προστατευτικό αλυσίδας της FREELINE στα 3 μεγάλα μοντέλα της σειράς.

Σημαντική αλλαγή είναι ο σχεδιασμός νέων φρένων με διπίστονη δαγκάνα και floating δίσκο. Η επίσης νέα τρόμπα με δοχείο πλήρωσης  βοηθάει στην αυτόματη ρύθμιση του κενού των φρένων δίνοντας μία απόλυτη αίσθηση παράλληλα με το αποδοτικότερο φρενάρισμα. Νέα είναι και η μηχανική δαγκάνα του Easykart 50.

Αλλαγές έγιναν και στο ηλεκτρικό κύκλωμα όλων των μοντέλων που διαθέτουν μίζα (Easykart 60-100-125). Οι διακόπτες start/stop μεταφέρθηκαν στο τιμόνι ενώ σημαντική εξέλιξη είναι η αντικατάσταση της μπαταρίας με τις νέας γενιάς LiPo που περιέχονται στο βασικό πακέτο των νέων Easykart μαζί με φορτιστή, όλα από την FREELINE.

Όπως πάντα, τα να Easykart παραδίδονται μονταρισμένα από το εργοστάσιο της Birel με ελαστικά Easykart, έτοιμα προς χρήση.

Δείτε τα αναλυτικά εδώ.

 

Χορηγοί

                                               


 


 

Ενημέρωση Αγωνιζομένων
29-01-2009
Ανακοίνωση: Στοιχεία οδηγών και φωτογραφία
09-03-2007
Έκδοση Αγωνιστικής License